Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny > 2006 > 50 > 5 > 27-29
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0137-2645 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Baca E:. 2001. Rola surowców niestodowanych w kształtowaniu cech sensorycznych piwa. VI Szkoła Technologii Fermentacji, Szczyrk 26-29 marzec, s. 113-125.
-
[2] Błażewicz J., Musia! D:. 2002. Substytucja słodu przy produkcji brzeczki. VII Szkoła Technologii Fermentacji, Łódź, 20-23 marzec, s. 77-89.
-
[3] Błażewicz J., MusiaiD.: 2001. Syrop skrobiowy Maltil [EHM] jako dodatek niesłodowany w piwowarstwie. VI Szkoła Technologii Fermentacji, Szczyrk 26-29 marzec.