Bromatologia i Chemia Toksykologiczna > 1996 > 29 > 3 > 213-220
Źródło
Abstrakt
Identyfikatory
ISSN czasopisma : | 0365-9445 |
Autorzy
Słowa kluczowe
Informacje dodatkowe
Wydawca
Obszary wiedzy
Bibliografia
-
1. Łukasiak J., Mojsiewicz K., Dorosz A.: Specjacyjna analityka ilościowa związków krzemowych w niektórych środkach spożywczych, Bromat. Chem. Toksykol., 1995; 28: 209-215
-
2. Łukasiak J., Dubowik R, Jamrógiewicz Z., Dejneka W.: Związki krzemoorganiczne w środowisku naturalnym człowieka. Biblioteka Monitoringu Środowiska, Warszawa 1992, (Materiały z Sympozjum, Jachranka 19-22 maja 1992, str. 244)
-
3. Rutkowski A.: Dodatki funkcjonalne do żywności, Agro Food Technology, 1993; 159-160