Żywność Nauka Technologia Jakość > 2001 > 8 > 4 > 36-45
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 1425-6959 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Analytica - EBC: Verlag Hans Carl Getranke - Fachverlag, Numberg 1998.
-
[2] Babuchowski A., Kuchciak T.: Zakażenia mikrobiologiczne słodu a jakość piwa. Mat. III Szkoły Technologii Fermentacji pt. „Surowce w technologii piwowarskiej”, Kraków-Zakopane 1998, 177.
-
[3] Błażewicz J., Bryłka H., Kiersnowski J.: Wpływ zróżnicowanej zawartości białka ogólnego w ziarnie pszenżyta ozimego odmiany Grado na cechy 6-dniowych słodów i uzyskanych z nich brzeczek. Zesz. Nauk. AR Wrocław, Technologia Żywności, 6, (215), 1991, 187.