Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology > 2003 > 6 > 1
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 1505-0297 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
Agbola S.O., Akingbala J.O., Oguntimein G.B., 1991, Physicochemical and functional properties of low DS cassava starch acetates and citrates. Starch/Staerke 43: 62-66.
-
Dąbrowski A., Gnot S., Michalski A., Srzednicka J., 1993, Statystyka. 15 godzin z pakietem Statgraphics [Statistics. 15 hours with Statgraphics]. Wyd. AR Wrocław [in Polish].
-
Drożdż W., 2002, Zmiany właściwości skrobi zachodzące podczas zamrażania i rozmrażania zakonserwowanego mleczka skrobiowego [Changes of starch occurring during freezing and defrost of preserved starch milk]. Żywność Nauka Technologia Jakość, in press [in Polish].