Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology > 2000 > 3 > 2
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 1505-0297 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
Borzuta K., Dimke W., Wajda S. 1994. Zależność pomiędzy składem tkankowym a wartością handlową tusz wieprzowych (Dependence between tissue composition and commercial value of hog carcasses) (in polish) Gosp. Mięs., 10, 8-9.
-
Branżowa Norma BN-84/9241-10. Mięso z dziczyzny. Tusze, półtusze, ćwierćtusze i elementy z dziczyzny mrożone (Meat of game. Carcasses, half-carcasses, quarters and elements from frozen venison) (in polish)
-
Dzierżyńska-Cybulko B. 1996. Pozyskanie zwierzyny łownej w Polsce. (Gaining over of game in Poland.) (in polish) W: Materiały seminarium Charakterystyka chemiczna i technologiczna niekonwencjonalnych surowców mięsnych i perspektywy ich wykorzystania. (Chemical and technological characteristic of un-conventionall meat raw materials and perspectives of their utilisation) Olsztyn 12-13. 09., 1-4.