Żywność Nauka Technologia Jakość > 1999 > 6 > 2 > 50-63
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 1425-6959 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Domian E.: Studia nad właściwościami sorpcyjnymi mieszanin proszków spożywczych. Praca doktorska, SGGW Warszawa, 1997.
-
[2] Domian E., Lenart A.: Effect ogf agglomeration on adsorption propertis. In: Drying 96. Ed. By C. Strumiłło, Z. Pakowski, A. S. Mujumdor, Łódź Technical University Press, Łódź, 1996, 763.
-
[3] Domian E., et al.: Wpływ wstępnego odwadniania osmotycznego jabłek na kinetykę adsorpcji pary wodnej przez susz otrzymany konwekcyjnie. Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, 430, 1996 a, 227.