Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny > 2001 > 45 > 7 > 10-11
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0137-2645 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Ustawa z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz. U. Nr 63, z 2001 r., poz. 634).
-
[2] Ćwiek-Ludwicka K., Stelmach A., Jurkiewicz M., Mazańska M., Dzbeńska H.: 1998. Przegląd Dyrektyw Unii Europejskiej dotyczących materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością w świetle polskiego ustawodawstwa. Roczn. PZH, 49 (2), 121-136.
-
[3] Ćwiek-Ludwicka K., Jurkiewicz M, Stelmach A., Półtorak H.: 2000. Substancje chemiczne dozwolone do tworzyw sztucznych przeznaczonych do wytwarzania opakowań żywności w świetle ustawodawstwa Unii Europejskiej. Roczn. PZH, 51 (3), 241-249.