Żywienie Człowieka i Metabolizm > 2007 > 34 > 3-4 > 841-845
Źródło
Abstrakt
Identyfikatory
ISSN czasopisma : | 0209-164X |
Autorzy
Słowa kluczowe
Informacje dodatkowe
Wydawca
Obszary wiedzy
Bibliografia
-
1. Charzewska J., Wajszczyk B., Chabros E., Rogalska-Niedźwiedź M., Chwojnowska Z.: Efekty zdrowotne częstości spożywania posiłków - nowoczesne spojrzenie na tradycyjne zwyczaje. Żyw. Człow. Metab., 2003, 30, 68-73.
-
2. Gawęcki J., Hryniewiecki L. (red.): Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. Warszawa, PWN, 2003.
-
3. Kunachowicz H., Nadolna I., Przygoda B., Iwanow K.: Tabele wartości odżywczej produktów spożywczych. Warszawa, Prace IŻŻ 85, 1998.