Przemysł Spożywczy > 2019 > 73 > 9
Źródło
Abstrakt
Identyfikatory
ISSN czasopisma : | 0033-250X |
DOI | 10.15199/65.2019.9.6 |
Autorzy
Informacje dodatkowe
Wydawca
Obszary wiedzy
Bibliografia
-
[1] Acevedo-Barrios R., A. Bertel-Sevilla, J. Alonso-Molina, J. Olivero-Verbel. 2019. „Perchlorate-Reducing Bacteria from Hypersaline Soils of the Colombian Caribbean”. International Journal of Microbiology https://doi.org/10.1155/2019/6981865.
-
[2] Antunes P., J. Mourão, J. Campos, L. Peixe. 2016. „Salmonellosis: the role of poultry meat”. Clinical Microbiology and Infection 22: 110-121.
-
[3] Croxen M.A., R.J. Law, R. Scholz, K.M. Keeney, M. Wlodarska, B.B. Finlay. 2013.„Recent advances in understanding enteric pathogenic Escherichia coli”. Clinical Microbiology Reviews 26: 822-880.