Przemysł Spożywczy > 2016 > 70 > 12
Źródło
Abstrakt
Identyfikatory
ISSN czasopisma : | 0033-250X |
DOI | 10.15199/65.2016.12.4 |
Autorzy
Słowa kluczowe
Informacje dodatkowe
Wydawca
Obszary wiedzy
Bibliografia
-
[1] Dolatowski Zbigniew. 2010. Prowadzenie badań w przetwórstwie produktów roślinnych, zwierzęcych metodami ekologicznymi. Streszczenia wyników badań z zakresu rolnictwa ekologicznego realizowanych w 2009 roku, 175-186. Warszawa.
-
[2] Escher Iwona, Joanna Petrykowska. 2014. „Zachowania młodych polskich konsumentów na rynku żywności ekologicznej”. Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego. Problemy Zarządzania, Finansów i Marketingu 36:23-37.
-
[3] Kucińska Katarzyna. 2009. „Poziom wiedzy o żywności ekologicznej wśród mieszkańców Warszawy”. Journal of Research and Applications in Agricultural Engineering 54(3):164-172.