Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu > 2014 > 8 > 4
Source
Identifiers
journal ISSN : | 1897-7820 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
BAZA DANYCH BIOPEP. Katedra Biochemii Żywności UW-M, Olsztyn. [http://www.uwm.edu.pl/ biochemia; dostęp: lipiec 2013].
-
BAZA DANYCH SCOPUS. [http://www.scopus.com; dostęp: wrzesień 2013]. BAZA DANYCH UNIPROT. [http://www.uniprot.org; dostęp: lipiec 2013]. CARRASCO-CASTILLA J., HERNÁNDEZ-ÁLVAREZ A.J., JIMÉNEZ-MARTÍNEZ C., GUTIÉRREZ-LÓPEZ G.F., DÁVILA-ORTIZ G., 2012. Use of proteomics and peptidomics methods in food bioactive peptide science and engineering. Food Eng. Rev. 4, 4: 224-243.
-
DAREWICZ M., BORAWSKA J., MINKIEWICZ P., IWANIAK A., 2011. Peptydy biologicznie aktywne jako składniki żywności funkcjonalnej. Przem. Spoż. 67, 11: 38-41.