Journal of Agribusiness and Rural Development > 2013 > 1[27]
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 1899-5241 |
Authors
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
Cieślik E., Gębusia A., Kościej A., Łebedyńska M., 2011. System HACCP jako czynnik zwiększający zaufanie klientów zakładów gastronomicznych. Bromat. Chem. Toksykol. 4, 1131--1137.
-
Cieślik E., Pokrzywa P., Topolska K. 2007. Stopień wdrożenia zasad GHP, GMP oraz HACCP w stołówkach przedszkolnych i szkolnych województwa małopolskiego. Bromat. Chem. Toksykol. 40, 3, 307-311
-
Czarniecka-Skubina E. 2006. Jakość usługi gastronomicznej w aspekcie żywieniowym, technologicznym i higienicznym. Żywność. Nauka. Technologia. Jakość 1, 25-34.