Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Two genetically different populations of sea bass, Dicentrarchus labrax L., Atlantic (Atl.) and Mediterranean (Med.), were subjected to the following incubation/cultivation temperatures (T): 15 °C/natural, 17 °C/natural, 15/19 °C, 17/19 °C (natural T averaging 15 °C and raising gradually). Muscle cellularity was measured at different larval stages for each T regime. During the vitelline phase, muscle...