Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
The following paper deals with the results of a long-lasting cannulation of the porcine pancreas performed using new methods. One method is based on a direct cannulation of the pancreatic duct after its incision. The other (designed by the authors) consists of a cannulation of the pancreas through the minor duodenal papilla. During the 14-day experimental period the efficiency of both methods was...
Radiological and macroscopic evaluations of the pancreatic efferent ducts were performed in pigs. The examinations were conducted on 280 pancreas. Two hundred glands were collected from pigs in the slaughter-house and examined with the use of preparation and microscopic evaluation techniques. A contrast radiological examination by means of 60% Urapolium Polfa was conducted with 50 isolated glands,...
Laparocholecystectomy was done on 4 cross-breed Large-White pigs, males and females of 20 kg b.w. under halotan general anesthesia. Peritoneal emphysema was created by carbon dioxide at a pressure of 10-12 mm Hg. The operation was performed using trocars of different diameters in four accesses. Biliary ductule and artery were closed by titanic staplers Endoclip TM - Auto Suture and then ruptured....
Podaj zakres dat dla filtrowania wyświetlonych wyników. Możesz podać datę początkową, końcową lub obie daty. Daty możesz wpisać ręcznie lub wybrać za pomocą kalendarza.