The Infona portal uses cookies, i.e. strings of text saved by a browser on the user's device. The portal can access those files and use them to remember the user's data, such as their chosen settings (screen view, interface language, etc.), or their login data. By using the Infona portal the user accepts automatic saving and using this information for portal operation purposes. More information on the subject can be found in the Privacy Policy and Terms of Service. By closing this window the user confirms that they have read the information on cookie usage, and they accept the privacy policy and the way cookies are used by the portal. You can change the cookie settings in your browser.
Określono wpływ dodatku enzymów fibrolitycznych do dawek dla krów na rozkład suchej masy, białka ogólnego (BO), skrobi i NDF w żwaczu oraz aktywność fermentacyjną żwacza. Rozkład włókna (siano łąkowe), skrobi (jęczmień) i białka ogólnego (poekstrakcyjna śruta sojowa) określono metodą in sacco na krowach z przetokami żwaczowymi (dośw. 1). Oznaczenie aktywności fermentacyjnej żwacza (dośw. 2) przeprowadzono...
Określono wpływ żywienia krów w okresie okołoporodowym i wczesnej laktacji dawkami pełnoporcjowymi (TMR) z dodatkiem enzymów fibrolitycznych na pobranie paszy, wydajność i skład mleka oraz na poziom metabolitów we krwi i wskaźniki rozrodu. Doświadczenie przeprowadzono na 18 krowach rasy polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej odmiany czerwono-białej, przydzielonych do dwóch analogicznych grup (po 9 sztuk)...
Set the date range to filter the displayed results. You can set a starting date, ending date or both. You can enter the dates manually or choose them from the calendar.