Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Department of Modelling and Information Technology, Faculty of Metals Engineering and Industrial Computer Science, AGH University of Science and Technology
The simulation analysis was performed to enhance the efficiency of Sb2 S3 solar cells using the SCAPS-1D software. The Sb2 S3 compound was used as the absorber layer in the solar cell. The simulation was conducted to verify the efficiency and accuracy of the results obtained from the program. The results were found to be in agreement with the practical results. The original cell’s efficiency was 11...
The article presents an electrical model of a resistance furnace with two electrodes encompassing the generation of Joule heat. The characteristic feature of this model was the consideration of contact resistance between the electrodes and the slag. A series of analyses were conducted based on this model. Firstly, the impact of contact resistance on current flow and Joule heat generation in the furnace...
The paper examines the influence of aging on buckling strength loss for aluminum alloy 5182 beverage can ends. In the experimental study, aging took place naturally and artificially. For the buckling strength testing, a special experimental technique was used, which was based on measuring the internal pressure leading to the destruction of the beverage can ends. The experimental results show that...