Inżynieria Ekologiczna > 2018 > Vol. 19, nr 3 > 77--83
Źródło
Abstrakt
Identyfikatory
ISSN czasopisma : | 2081-139X |
e-ISSN czasopisma : | 2392-0629 |
DOI | 10.12912/23920629/91026 |
Autorzy
Słowa kluczowe
Informacje dodatkowe
Wydawca
Obszary wiedzy
Bibliografia
-
1. Terefe Netsanet Shireraw. 2016. Food Fermentation. CSIRO Food and Nutrition, 1-2.
-
2. Strnad S., Satora P. 2016. Mikrobiologiczne aspekty produkcji kiszonej kapusty. Cz. 1. Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, 7-8, 31-33.
-
3. Libudzisz Z., Kowal K., Żakowska Z. 2009. Mikrobiologia Techniczna. T.2. Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności. PWN Warszawa.