Przemysł Spożywczy > 2016 > T. 70, nr 5 > 16--18
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
journal e-ISSN : | 2449-996X |
DOI | 10.15199/65.2016.5.3 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Guidance document on the carry-over principle (projekt).
-
[2] Rozporządzenie Komisji (UE) nr 1129/2011 z dnia 11 listopada 2011r. zmieniające zał. II do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1333/2008 przez ustanowienie unijnego wykazu dodatków do żywności (Dz.U. UE L 295 z dnia 12.11.2011r.).
-
[3] Rozporządzenie Komisji (UE) nr 1130/2011 z dnia 11 listopada 2011 r. zmieniające zał. III do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1333/2008 w sprawie dodatków do żywności przez ustanowienie unijnego wykazu dodatków do żywności dopuszczonych do stosowania w dodatkach do żywności, enzymach spożywczych, środkach aromatyzujących i składnikach odżywczych (Dz.U. UE L 295 z dnia 12.11.2011).