Przemysł Spożywczy > 2019 > T. 73, nr 10 > 24--29
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
journal e-ISSN : | 2449-996X |
DOI | 10.15199/65.2019.10.4 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Abbas S., M.K. Sharif, F.H. Shah, R. Ejaz. 2016. „Preparation of Sesame Flour Supplemented High Protein and Energy Food Bars”. Pakistan Journal of Scientific and Industrial Research. Series B: Biological Sciences 59 (1) : 20-32.
-
[2] Abdel-Hamid N.M., M.H. Nazmy, A. Wahid, E.M. Abdel-Moniem. 2015. „Jerusalem artichoke attenuates experimental hepatic fibrosis via modulation of apoptotic signaling and fibrogenic activity”. Biochemistry and Biotechnology Research 3 : 43-50.
-
[3] Achremowicz B., A. Ceglińska, M. Darmetko, T. Haber, J. Jankowska, P. Karpiński, B. Obiedziński, R. Tarasiewicz. 2017. „Charakterystyka wybranych surowców roślinnych i możliwości ich wykorzystania jako dodatków do ciast chlebowych”. Postępy Techniki Przetworstwa Spożywczego 1 : 97-109.