Przemysł Spożywczy > 2016 > T. 70, nr 5 > 10--14
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
journal e-ISSN : | 2449-996X |
DOI | 10.15199/65.2016.5.2 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Berger J.F.M., R.J. Kattenberg. 2012. Covenant between DQCS and the Dutch Food Safety Authority. Horizontal supervision – part of a risk based approach in the Netherlands. AIJN/EQCS workshop. October 24, 2012, Bruksela.
-
[2] ISO 26000, 2010. Norma PN-ISO 26000 Guidance on social responsibility. Norma międzynarodowa dotycząca społecznej odpowiedzialności. http://www.pkn.pl/iso-26000.
-
[3] Kodeks Etyki Żywnościowej 2013: Bezpieczeństwo i Higiena Żywności 04/111/2013 (http://www.bpj.com.pl/files/1845972167/file/kodeks.pdf).