Agricultural Engineering > 2015 > Vol. 19, No. 2 > 35--43
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 2083-1587 |
journal e-ISSN : | 2449-59999 |
DOI | http://dx.medra.org/10.14654/ir.2015.154.119 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
Aiking, A.; Verheijen, F. (2009). Methods for treating live plants or live plant parts or mushrooms with UV-C light. Clean Light Wageningen, US 2009/0272029 A1, 5 November 2009, Numer zgłoszenia: 12/083,994.
-
Błażejak, S.; Stasiak-Różańska, L.; Markowski, K.; Lipińska, E. (2011). Zwiększenie zdolności biosyntezy dihydroksyacetonu przez bakterie Gluconacetobacter Xylinus za pomocą mutagenizacji promieniowaniem UV. Acta Sci. Pol., Biotechnologia 10(2), 17-24.
-
Castro, A.; Barbosa-Canovas, G.; Swanson, B. (1993). Microbial inactivation of food by pulsed electric fields. Journal Food Preservation, 17, 47-56.