Przemysł Spożywczy > 2002 > 56 > 10
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
Authors
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Barat, J.M.: 1998. Desarrollo de un modelo de la deshidratación osmótica como operación básica. Tesis doctoral, Departamento de Technología de Alimentos, Universidad Politécnica de Valencia, Valencia, Espańa.
-
[2] Cerkowniak, M., Danak, A., Witrowa-Rajchert, D., Lewicki, P.P.: 1998. Struktura i właściwości rekonstytucyjne suszonego ziemniaka, Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, PAN Wydział Nauk Rolniczych i Leśnych we Wrocławiu, Warszawa, nr 454, 469-476.
-
[3] Cerkowniak, M., Lenart, A.: 1998. The effect of osmotic dehydration on convective drying of apples, Proceedings of the Second Main Meeting, Copernicus Programme, Process Optimization and Minimal Processing of Foods, Porto, 4.