-
1. Baryłko-Pikielna N.: Zarys analizy sensorycznej żywności. WNT, Warszawa 1975, s. 312.
-
2. Fiedler A., Matyniak J., Sroczyński E.: Biul. Inf. COBRD 18, 9, 1980.
-
3. Grabowski T.: Biul. Inf. Drob. 28, 5, 1990.
-
4. Kalendarz Chemiczny. Cz. I, Państw. Wyd. Techn., Warszawa 1954, s. 1603.
-
5. Korkeala H., Alanko T., Mäki-Petäys O., Sorvettula O.: Acta vet. scand. 29, 15, 1988.
-
6. Madruga M. S., Mottram D. S.: Ciencia Tecnol.Alim. 15, 284, 1995.
-
7. Pełczyńska E.: Lebensmitt.-Wiss. Technol. 7, 339, 1974.
-
8. Pikul J.: Post. Drob. 34, 10, 1996.
-
9. PN-64/A-04022. Metody analizy sensorycznej. Analiza jakości cząstkowej i całkowitej met. punktową.