Przemysł Spożywczy > 2019 > 73 > 5
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
DOI | 10.15199/65.2019.5.7 |
Authors
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Barłowska J., J. Król. 2017. "Mleko zwierząt ras lokalnych jako cenny surowiec do produkcji markowych produktów regionalnych". Wiadomości Zootechniczne LV (5) : 134-144.
-
[2] Barłowska J., R. Pastuszka, A. Rysiak, J. Król, A. Brodziak, M. Kędzierska-Matysek, A. Wolanciuk, Z. Litwińczuk. 2018. "Physicochemical and sensory properties of goat cheeses and their fatty acid profile in relation to the geographic region of production". International Journal of Dairy Technology 71 (3) : 699-708.
-
[3] Brodziak A., J. Król, Z. Litwińczuk, J. Barłowska. 2018."Differences in bioactive protein and vitamin status of milk from certified organic and conventional farms". International Journal of Dairy Technology 71 (2):321-332.