Przemysł Spożywczy > 2017 > 71 > 2
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
DOI | 10.15199/65.2017.2.4 |
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Cioch M., R Satora. 2014 „Metody molekularne stosowane do identyfikacji drożdży w winiarstwie". Przemyśl Spożywczy 68 (2): 16-18.
-
[2] Fernandez-Espinar M.T., R Martorell, R. De Llanos, A. Querol. 2006. Molecular methods to identify and characterize yeasts in foods and beverages. In Yeasts in food and beverages, Querol A., G. Fleet (eds.), 63-90. Springer-Verlag Berlin Heidelberg.
-
[3] Kotowska M., J. Zakrzewska-Czerwińska. 2010. „Kurs szybkiego czytania DNA-nowo- czesne techniki sekwencjonowania". Biotechnologia 4 (91): 24-38.