Przemysł Spożywczy > 2017 > 71 > 1
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
DOI | 10.15199/65.2017.1.5 |
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Bach-Faig Anna, Elliot M. Berry, Denis Lairon, Joan Reguant, AntonlaTrichopoulou, Sandra Dernini, F. Xavier Medina, Maurizio Battino, Rekia Belahsen, Gemma Miranda and Lluis Serra-Majem. 2011. „Mediterranean diet pyramid today. Science and cultural updates". Public Health nutrition, 14 (12A): 2274-2284.
-
[2] Chabros Elżbieta, Jadwiga Charzewska, Sylwia Gugała, Joanna Jaczewska-Schuetz, Mirosław Jarosz, Agnieszka Kicman-Gawtowska, Ewa Rychlik, Magdalena Siuba, Elżbreta Szabrańska, Anna Taraszewska, Aleksandra Urbańska, Katarzyna Wolnicka. 2010. Zasady zdrowego żywienia. Warszawa: IŻŻ.
-
[3] Diet, Nutrition and the Prevention of Chronic Diseases. Report of a Joint WHO/FAO Expert Consultation. 2003. WHO Technical Report. Series 916. Geneva: WHO.