The Infona portal uses cookies, i.e. strings of text saved by a browser on the user's device. The portal can access those files and use them to remember the user's data, such as their chosen settings (screen view, interface language, etc.), or their login data. By using the Infona portal the user accepts automatic saving and using this information for portal operation purposes. More information on the subject can be found in the Privacy Policy and Terms of Service. By closing this window the user confirms that they have read the information on cookie usage, and they accept the privacy policy and the way cookies are used by the portal. You can change the cookie settings in your browser.
Celem pracy było przedstawienie wyników badań podstawowych składników odżywczych w otrębach pszennych jasnych na cele paszowe, wybranych aminokwasów w otrębach pszennych oraz zawartości sodu w ziarnie zbóż i produktów ubocznych. Badaniom poddano ogółem 83 próbki ziarna zbóż i ubocznych produktów młynarstwa. Zakres badań otrąb pszennych jasnych obejmował następujące składniki: sucha masa, popiół surowy,...
Celem pracy było przedstawienie wyników badań składu chemicznego i wartości pokarmowej otrąb pszennych i żytnich na cele paszowe wytworzonych w latach 2006-2017. Badaniom poddano ogółem 128 próbek otrąb pszennych i 30 próbek otrąb żytnich. Zakres badań obejmował podstawowe składniki pokarmowe, suchą masę, popiół surowy, popiół nierozpuszczalny w kwasie chlorowodorowym, białko ogólne, tłuszcz surowy...
Set the date range to filter the displayed results. You can set a starting date, ending date or both. You can enter the dates manually or choose them from the calendar.